Bine ați venit la " HOTEL❤️ CAT Iasi by ZOOTAXI company" - Oază de Confort și Iubire pentru Prietenii Pufoși!

La "Hotel Cat", suntem pasionați de fericire și bunăstarea fiecărei pisici care trece pragul nostru. Situați la ieșirea din Iași, localitatea Lețcani DN28, ne-am dedicat să creăm un refugiu perfect pentru prietenii voștri pufoși, unde se simt iubiți și îngrijiți în fiecare moment.

**Misiunea Noastră:**

La "Hotel Cat", credem că pisicile merită doar cele mai bune condiții de trai și atenție personalizată. Misiunea noastră este de a oferi un mediu cald și primitor, unde fiecare pisică este tratată cu respect și iubire, într-un cadru ce imită confortul și securitatea căminului lor.

**Angajamentul Nostru:**

Echipa noastră dedicată de profesioniști iubește cu adevărat animalele și se asigură că fiecare musafir felin primește atenția de care are nevoie. De la îngrijirea individuală și hrana de calitate superioara, până la spațiile speciale amenajate pentru a juca și odihnă.

**Facilități de Top:**

HOTEL CAT este locul ideal pentru a-ți caza pisica în timpul absențelor tale. Suntem locația perfecta pentru pisici oferim servicii de cazare, îngrijire și distracție pentru felinele tale iubite.