Acestea sunt câteva dintre întrebările frecvente pe care le primim de la clientii nostri care trimit animalele de companie. Este important să urmați aceste sfaturi pentru binele amicului vostru.

Cunoaste SC.ZOO-TAXI.SRL  modul in care trebuie tratate animalele atunci când sunt transportate?

Desigur,  avem trei puncte importante : training, experiență și mai presus de toate cunoștințele privind bunăstarea animalelor în timpul transportului. 

Poate  animalul meu sa fie sedat în timpul călătoriei?
Nu e bun pentru animalele de companie, astfel încât in ZOO-TAXI nu se accepta animale sedate (doar in cazuri speciale). Medicii veterinari au dovedit că în timpul unei călătorii de lungă durata poate afecta animalele de companie,fizic cat si psihic . Dacă animalul tau este foarte nervos, nu vă faceți griji. Contactati-ne si va vom spune cele mai bune sfaturi pentru animalele voastre

La ce oră va trece pentru a ridica animalele de companie?
Pentru călătorii exclusive suntem la dispozitia dumneavoastra, vom colecta unde  ne spuneți în momentul specificat. Pentru călătorii programate va indicam un posibil calendar de colectare, timp suficient pentru a vă pregăti animalele de companie.

Pot transporta, de asemenea, animalul meu în călătorii lungi?
Sigur, dar în timpul  călătoriei vor fi pauze de cel puțin o dată la patru ore , pentru alimentatie,plimbare scurta si curatenie

 O temperatură adecvată?
Da, masinile noastre sunt complet echipate cu ventilatie naturala, sistem de ventilatie fortat precum si in zilele foarte calduroase detinem sisteme de Aer Conditionat cu tiraj fortat.

Pe perioada de iarna cand temperaturile sunt foarte scazute fiecare autoutilitara are in dotare un sistem de incalzire ( WEBASTO) independent de funtionarea motorului si ofera o cladura suficienta pentru confortul pasagerilor necuvantatori.

Puii pot călători?
Pentru transporturile interne este posibil si sub varsta de 3 luni

Pentru transporturile internationale doar dupa 3 luni si 21 zile